Retourbeleid

Niet tevreden over de bestelling? Geen probleem.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €4,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@nipponkawaii.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Via onderstaande link komt u automatisch in ons retourportaal en kunt u uw zending klaar maken om retour te sturen: https://nipponkawaii.shipping-portal.com/rp/

 

Let op! De bestelling die goed verpakt terug gezonden te worden. Indien de bestelling niet degelijk wordt geretourneerd, kan Nippon Kawaii de kosten van de bestelling niet vergoeden.